Personalni trening

Svi znamo koliko je redovno vežbanje važno za zdrav život. Ali ne znamo šta našem telu odgovara, niti umemo pravilno da koristimo sprave u teretani.


Gledamo ljude oko sebe, trudimo se…ali bez nekoga ko će nas uputiti, obeshrabreni, posle više pokušaja odustajemo.
Zato treba pronaći mesto gde ćete imati svog trenera, osobu koja će vam pokazati kako da pravilno vežbate i voditi vas kroz treninge. Sa takvim vežbanjem vrlo brzo ćete osetiti promene u kondiciji, izgledu, energiji i fizičkoj snazi.


Promenite život iz korena. Saznajte vezu između treninga, ishrane i odmora. Uz pomoć SVOG TRENERA DOBIJTE ŽELJENE RAZULTATE.


Personalni Trener će vam pomoći da ostanete dosledani treningu i sebi. On će planirati svaki vaš korak do najsitnijih detalja. Naši personalni treneri nisu smo neko ko će obezbediti siguran i efikasan program, oni su neko ko će Vas uvek motivisati, pozitivno uticati na Vaše raspoloženje i učiniti da svaki trening bude interesantan, progresivan i zabavan.
Bez obzira na to koji su Vaši vežbački ciljevi, mogućnosti su beskrajne, a cilj je uvek dostižan i mnogo lakši uz adekvatnu pomoć naših trenera.
Odaberite personalnog trenera. Važno je da dobijete pravu pomoć za vaš trening, ali je jednako važno da zajedno možete dobro da funkcionišete.

Ako niste sigurni šta želite da postignete treningom ili pak želite samo da se rekreirate, pokrenete, smršate ili popravite kilažu, sanirate povredu leđa, zglobova ili slično, onda su ovi treninzi prava stvar za vas. Prilagođeni su svim uzrastima od 7 do 77 godina, s obzirom da je trener NON STOP uz vas nema bojazni da ćete se povrediti ili da ćete neku vežbu nepravilno odraditi.

Ko je personalni trener?

Osoba koja će vam pomoći da na najefektiniji način iskoristite dato vam vreme za trening, održi vam visok nivo lične motivacije sve vreme dok vežbate, analizira sa vama vaš napredak i u zavisnosti od postignutih rezultata i zacrtanih ciljeva za ubuduće redizajnira vaš dotadašnji program vežbanja. Kao rezultat svih ovih aktivnosti osobe koja je angažovala personalnog trtenera za očekivati je konstatan napredak na planu psiho-fizičkih promena planiranih vežbanjem kao i dostižnost svih prethodno realno zacrtnaih ciljeva.

Pored treninga, po želji vežbača biće vam određen i plan ishrane.

Očekujemo vas!!!