[vc_tta_accordion style=“flat“ shape=“square“ color=“green“ spacing=“1″ c_icon=““ active_section=“1″ no_fill=“true“ collapsible_all=“true“]

cardio-box

Kardioboksing je specifičan vid aerobnog treninga koji je direktno proizišao iz treninga sa elementima borilačkih veština. Od ostalih srodnih tipova treninga se razlikuje po tome što se svi udarci rukama i nogama upućuju u prepreku odnosno borilačku vreću. Zbog specifičnosti ove aktivnosti i direktnog kontakta delova tela sa tvrdom podlogom neophodno je do maksimuma smanjiti mogućnost povrede…

Kardioboksing je specifičan vid aerobnog treninga koji je direktno proizišao iz treninga sa elementima borilačkih veština. Od ostalih srodnih tipova treninga se razlikuje po tome što se svi udarci rukama i nogama upućuju u prepreku odnosno borilačku vreću. Zbog specifičnosti ove aktivnosti i direktnog kontakta delova tela sa tvrdom podlogom neophodno je do maksimuma smanjiti mogućnost povrede, s toga je potrebno koristiti zaštitu za ruke u visu bandažera, bokserskih i karate rukavica. Intenzivnost treninga, osim muzikom i tempom, može da se dozira i kontrolom snage kojom se kontakt, odnosno udarac izvodi. Početnicima se preporuluje da ne udaraju svom snagom dok se ne naviknu na specifičan osećaj udarca u vreću. Struktura časa se sastoji iz tri dela: zagrevanje, glavni deo i opuštanje sa istezanjem. Zagrevanje se radi kao za bilo koji standardni aerobni trening, bez velikih amplituda pokreta i bez direktnih udaraca u tvrdu podlogu. U tom delu prevashodno zagrevamo mišiće i tetive. Aktivni strečing je jako bitan za povećanje amplitude pokreta i pokretljivosti zglobova, pri čemu se stavlja akcenat na specifične vežbe za pripremu onih mišićnih grupa koje će najviše biti angažovane u glavnom delu časa. Na samom početku glavnog dela časa kardioboksinga neophodno je da se vežbači postepeno uvedu u trening, bez obzira da li oni pripadaju početnoj ili naprednoj grupi. Ovo se postiže metodičkim uvođenjem novih pokreta i udaraca, počevši od najjednostavnijih. Završni deo časa je opuštanje sa istezanjem, omogućava smanjenje nervno-mišićne i metaboličke aktivnosti, snižavanje telesne temperature i usporavanje lučenja mlečne kiseline i drugih produkata metabolizma. Kardioboksing je program koji će vas zaraziti ako ste ljubitelji ovog vida trošenja negativne energije.

Trener:
Marija Pantović

16 termina 2.400 rsd | 12 termina   2.600 rsd | Akacijska cena 1.900 rsd
8 termina   1.500 rsd

image1 (2)

Trening koji je fitness revolucija donela spojivši najbolje elemente različitih sportshik treninga. Na ovom treningu radimo zgibove, čučnjeve, sklekove, weightlifting, gimnastičke vežbe, trčanje i niz drugih pokreta. Svaki trening je drugačiji i prilagodljiv svim nivoima spremnosti.

Energija koja pokreće

 • Intenzivan trening
 • Snaga
 • Fleksibilnost
 • Kondicija

Trener

Sofija Mihailović – fitness instrukror

Cenovnik

12 termina    2.600 RSD | Akcijaska cena 1.900 RSD
8 termina    1.500 RSD

pilates

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost.

Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

… Redovnim vežbanjem postaćete zdraviji, srećniji, zadovoljniji. Bićete fleksibilniji, odmorniji, u boljoj kondiciji, naučićete kako da dišete da biste povećali nivo energije i kako da se opustite i spremno uhvatite u koštac sa stresom svekodnevnog života.

Trener

Marija Pantović – instruktor

Cenovnik

Cenovnik

12 termina   2.600 rsd | Akacijska cena 1.900 rsd
8 termina    1.500 RSD

Body shape je program oblikovanja tela koji je po intenzitetu namenjen svima koji zele da postignu bolji tonus i kondiciju kao i opstu sposobnost organizma. Vrlo je energican cas koji se lako i bezbedno prati i sagoreva telesne masti.  Za sve koji vole dobru muziku i dobar osecaj ovaj program ce vam izmamiti osmeh na lice i zaraziti Fitness-om!

Trener

Marija Pantović – instruktor

Cenovnik

12 termina   2.600 rsd | Akcijska cena    1.900 RSD
8 termina    1.500 RSD

[/vc_tta_accordion]
 • Današnji treninzi

  časovi koji slede

  No upcoming classes for today

 • Teretana

  • 12 termina
   2500 RSD
  • 16 termina
   2800 RSD
  • 30 termina
   3000 RSD
  • Vođeni treninzi
   12 termina
   5.000 RSD
  • Personalni treninzi
   12 termina
   14.000 RSD

  U cenu je uračunat i kardio program koji se može neograničeno koristiti.

  Kontaktirajte nas
 • Akcije

  • Specijalan popust za porodičan paket - min 3 člana porodice - 500 din popust za Gym+Cardio i Vođene treninge i -300RSD za Power Yogu, Pilates i Total Body Transform.
  • Za tri meseca plaćena unapred, 4. mesec besplatan - važi za Gym+Cardio, Pilates, Power Yogu, Total Body Transform i Yoga III Doba.
  Kontakt