Naši programi

pilates-1

Pilates

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost.

Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

… Redovnim vežbanjem postaćete zdraviji, srećniji, zadovoljniji. Bićete fleksibilniji, odmorniji, u boljoj kondiciji, naučićete kako da dišete da biste povećali nivo energije i kako da se opustite i spremno uhvatite u koštac sa stresom svekodnevnog života.

Trener

Marija Pantović – instrukror

body-shape-2

Body Shape

Body shape je program oblikovanja tela koji je po intenzitetu namenjen svima koji zele da postignu bolji tonus i kondiciju kao i opstu sposobnost organizma. Vrlo je energican cas koji se lako i bezbedno prati i sagoreva telesne masti.  Za sve koji vole dobru muziku i dobar osecaj ovaj program ce vam izmamiti osmeh na lice i zaraziti Fitness-om

Trener

Marija Pantović – instruktor

killer-six

Killer six pack abs workout

45 minutni kardio program za stomak I druge grupe mišića. Najveći akcenat se stavlja na stomak ali se naravno rade i gornji i donji deo tela. Trening se sastoji od klasičnih vežbi na strunjači pa sve do složenih vežbi, koristeći različite rekvizite kao što su : pilates lopta, medicinka, tegići, kanap za kross fit  i drugo...

Trener

Miljan Dulović – instruktor